Potetsalat som er utrolig til grillmat. Jeg har kombinert en standard potetsalat med en eggesalat som jeg bruker røkte egg i, det er brukt remulade isteden for majones i oppskriften
Majones, ketsjup og sylteagurk er de mest fremtredende ingrediensene i denne burgerdressingen. En klassisk og temmelig ukomplisert burgerdressing som gir den klassiske burgersmaken som mange av oss har vokst opp med, bare hakket bedre
denne gangen lagde jeg burgerdressing med hjemmelaget majones, chilirelish og pommes frites. burgerdressingen lagde jeg ved å lage en god hjemmelaget majones som jeg smaksatte med ketchup til den ble ganske så søt og syrlig
Her er en måte å grille ribbe på, som gir gode resultater og tomme tallerkener. Jeg har i mange år grilla ribbe hele året, det går lite ribbe i jula kan man si
Johnny Laupsa-Borge er master i human ernæring og forskningsjournalist i Helsemagasinet vitenskap og fornuft (VOF) og har siden 2001 undervist ved en rekke desentraliserte universitets- og høyskolestudier i mat og matkultur
Hvis barna kunne velge…. Pizza og taco annenhver dag, til nød en Spaghetti Bolognese innimellom der. Tror til og med barna hadde blitt lei hvis man hadde gjort det på eksakt den måten de helst ønsker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.