Her har du mitt hjerte (med krem og sjokolade på)
Lovely Liller
Lovely Liller
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2,5 dl rismelk med smak av vanilje
  • 1 ts eplecider eddik
  • 6 dl hjemmelaget glutenfri melblanding*
  • 1 ts salt
  • 1 ts xanthan gum
  • 1-1/2 sukrin 230 g vegansk/melkefri margarin evt smør/olje
  • 2 ss kakao
  • 1 glass rød matfarge**
  • 3 ss eplepålegg
  • 1 ts vanilje ekstrakt
  • 1 ss eddik
  • 1 ts natron
  • 2-1/2 cups av melblandingen, salt og xanthan gum i en bolle. Krem sammen sukrin og margarin
  • 230 g vegansk/melkefri margarin evt smør
  • 9,5-10 dl sukrinmelis
  • 4 dl sukrinmelis
  • 2 ss kakao
  • 1/8 ts salt
  • 4 ss smør eller margarin etter ønske
  • 1 ts vanilje ekstrakt
  • 2 ss vann
  • 3 ss arrowroot (kan sløyfes)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.