litt eller mye sunnere på. Bland deretter inn mager kesam, og etterpå melka. La deretter deigen heve, jeg endte opp med å la den stå til dagen etterpå fordi jeg ikke rakk å kjevle den ut
Jeg fant denne oppskriften hos Ina som har den fine bloggen Mat på Bordet. Jeg har endret litt på oppskriften ved at jeg har tilsatt litt flere ingredienser og at jeg har stekt burgerne i panne i stedet for i ovnen
Dersom du er ny på bloggen skal du være velkommen. Husk og at bloggen kan følges på facebook eller at du trykker på knappen på høyre sidebar og får mail i innboksen når jeg publiserer noe nytt
Nå har jeg fått innarbeidet en god selvkomponert oppskrift på små spict kjøttboller. Jeg lagde også hjemmelaget tzatziki på 1-2-3. 1 bk matyoghurt eller rømme2 ss sitronsaft1/2 revet agurksalt/pepper2 fedd revet hvitløkDette er en herlig middagsrett som har mye smak og som metter mange
2 skiver oppå hverandre på et bakepapir i mikro til de bobler/blåser seg litt opp. ) jeg pleier å ta en og en skive, men denne gang ble det 2 oppå hverandre og det ble veldig bra. Ina Anjuta a> 2 skiver oppå hverandre på et bakepapir i mikro til de bobler. 2 oppå hverandre og det ble veldig bra
Jeg har noen ting som jeg virkelig ønsker å forbedre meg på og det er gjærbakst. så hvis du har noen fantastiske oppskrifter på gjærbakst så sier jeg JA TAKK
Kanelboller var noe av det første jeg fikk lov av mamma til å bake alene på kjøkkenet. Dermed ble dette, sammen med muffins, noe av det jeg har laget flest varianter av og ulike oppskrifter på
pass på at det har rett tempratur. ) herlige rundstykker. ) jeg valgte sesamfrø på disse. rundstykkene heves så i nye 20 min , før de stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 12 min
Men la oss ta det hele på nytt en gang- i en hyggeligere versjon. Stekeovnen står på. Jeg tasser inn på kjøkkenet, og jammen meg står det ikke en digg krydderkake der med en FANTASTISK kremostfrosting
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.