Posted by Torill Anita. Tweet. En ny oppskrift i kategorien vegetarmat. Disse burgerne smaker kjempedeilig og kan spises både til lunch og middag og med det tilbehøret du ønsker
I morgen er det 17. mai. Da liker vi litt ekstra godt til frokost. Denne paien er kjempegod. Med Cottage Cheese og Fibra i bunnen blir den litt sunnere enn «vanlige» paier
Her er hamburger middagen jeg serverte til familien i sist uke. Dressing til hamburgeren. Hamburgerbrød - 6 stk. Stek hamburgerbrødene midt i ovnen i ca 15-20 minutter på 200 grader. ) Hamburgerbrød - 6 stk
Fisk er sunt og jo flere fiskemåltider, jo slankere blir vi sies det i forskerkretser. Jeg har uansett som mål å spise mer fisk og grønnsaker og litt mindre kjøtt i det nye året
Bland alle ingrediensene til hamburgerbrødene i bollen til kjøkkenmaskinen. Del hamburgerbrødene i to og pensle innsiden med smeltet smør, stek dem i ovnen ved 180 grader i to minutter til de har fått sprø skorpe
Etter litt prøving og feiling kom eg fram til ei kanongod oppskrift på hamburgerbrød. #glutenfri #glutenfritthamburgerbrød #lindastuhaug #hamburgeroppskrift #utengluten #sunnerealternativ #oppskrifthamburgerbrød #grove #hjemmelagetburger #pastinakkfries #grillmat
Disse burgerne blir veldig saftige og gode. Og dressingen er så enkel og så smakfull, det er Christopher Sjuve sin tolkning av Heston Blumenthal sin burgersaus
Hjemmelaget hamburger stod på menyen igår. Så var det de grove hamburgerbrødene. På hamburgeren brukte jeg en lett dressing i bunnen, deretter salat(kinakål) og rødløk før jeg la på burgeren
1 bk matyoghurt eller rømme2 ss sitronsaft1/2 revet agurksalt/pepper2 fedd revet hvitløkDette er en herlig middagsrett som har mye smak og som metter mange
2. Herlig middag på en flott sommerdag. Denne fine sommerdagen avsluttet vi med reker. For å slippe loff , så valgte jeg heller ostebrød som jeg kaller det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.