Det er den perfekte dessert og alltid god så lenge du har laget den selv. Bunnen kan bli litt klissete så jeg bruker å snu den før jeg heller på røren til kaken, da får jeg den tørre delen mot kakefatet
ha så i. La det stå noen få minutter, legg så i klatter på en varm stekepanne med litt smør på, ha litt over middels varme og ha tålmodighet før du snur kakene
Hvis du vil unne deg en skikkelig god middag i helgen så anbefaler jeg denne. Deretter steker du kyllingen på samme måte og tilsetter også pepper og salt
Her snakker vi om faarlig gode lefser med et fyll som bare blir såå godt. Det fyllet altså. Finn frem ei steketakke (kan også bruke stekepanne om du ikke har takke) og varm den opp til middels varme
Denne eplekaken er så enkel og utrolig god, elsket av store og små her i huset. Slik gjør du Sett stekeovnen på 190-200 grader Bland kaldt vann og sitronsaft i en bolle Del eplene i to halvdeler, ta ut skrotten og kutt eplene i skiver, legg dem i sitronvannet mens du klargjør deigen Miks smør og sukker hvitt og luftig i en kjøkkenmaskin ca 5 minutter tilsett ett og ett egg, miks godt mellom hvert egg (1 min mellom hvert egg ca ) Sikt mel,bakepulver og vaniljesukker i en bolle tilsett melblanding i smørblanding og bland til melet er helt blandet inn Ha røren i en liten rund eller firkantet form, 20*20 cm sånn ca Legg epleskivene tett i tett oppå kaken i ønsket mønster Strø over sukker og kanel blandingen, du trenger ikke bruke alt om du ikke vil Grovhakk mandlene og strø dem over Stekes midt i ovnen i 40-50 minutter Stikk med en pinne i midten for å se om den er ferdig stekt
Og pass på å få steketermometeret det godt inni kjøttet langs beinet, uten å komme borti beinet (Med steketermometer er du så og si garantert perfekt resultat hver gang)
For jeg har gjort det også, men da er det bare å prøve igjen. Jeg har vært mer kreativ enn vanlig på middagsfronten denne uken, og til og med eldstemann mente at mamma hadde gjort en veldig bra jobb
Ja ja Min rognebærgelè er i allefall blitt stiv så da er det vel ikke mer å mase med. Det er uansett ikke stor mengder vi spiser av denne, så hvis det skal være noe poeng å lage, må den være god på smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.