Prøv det, og du vil forstå akkurat hva jeg mener. Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige boller er ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer
Når jeg googler Skeidarar får jeg stort sette treff på møbler, bare ett treff på denne retten er å spore og det er fra bokenVestlandsmat, skrevet av den tidligere "hallo-damen" Solfrid Rørlien Saue
Her mådu sjekke med kakenål/strikkepinne, skal være bare akkurat gjennomstekt. Når man bare må. Har du noengang fått uimotståelig lyst på sjokoladekake
Mens du venter på at kaka skal bli avkjølt lager du kaketoppingen. Den er glutenfri, melkefri, eggefri og uten tilsatt sukker pluss at den smakte veldig godt
Jeg leste et sted at sausen kan holde seg lenge dersom du topper den med mer olivenolje, slik at den får et “lokk” med olje på noen centimeter, og oppbevarer den i kjøleskap
Agurksalaten får en flott og litt «varm smak» smak, når du bruker fersk ingefær. Hjelp fikk jeg fra den anerkjente tyske kjøkkensjefen Alfons Schubeck, som ikke bare driver restauranter, men også har butikk og nettbutikk, matskole, og TV-program hver uke
Kjevles så flatdu kan og stikk ut menn, elger, koner, griser og nisser. Nå skal vi innrømme at til pepperkakehus, som skal stå og støve ned i en måned, bruker vi ferdigkjøpt deig
Gleder seg tenker du kanskje, men nå har jeg trent så målrettet (og riktig tror jeg) at jeg jeg mener at jeg er langt foran skjema for å være så tidlig på året
Det var en av dere som etterspurte noe raskt og lettvint man kan lage mens man sliter over bøkene som student, og tankene begynner å drifte til husarbeid og andre trivielle ting som plutselig frister mer – for ikke å snakke om mat
Dette er seriøst en lørdags klassiker i mitt kjøkken, og det hender ikke så sjeldent at jeg slår til og lager bearnaisen selv, men jentene mine er i overkant glade i denne gule, grønnprikket sausen som sendt fra himlen at de gjerne henter en skje å spise sausen med
”Selv om vi elsker denne mikrobryggkulturen, synes vi det er uttrykk for manglende kreativitet og dyktighet og bare øke alkoholprosenten i stedet for å arbeide med råvarer og prosesser,» fortsetter han
Sørg for athovedmåltidene dine inneholder nok proteiner. Du tenker kanskje atdu spiser for mye. Vi er flinke til å peke på synderene når vi skal dra frem mat som er skadelig for helse og fasong
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.