Og de ble alle spist opp men vi var veldig mette etterpå. Bunnen kan bli litt klissete så jeg bruker å snu den før jeg heller på røren til kaken, da får jeg den tørre delen mot kakefatet
Deretter steker du kyllingen på samme måte og tilsetter også pepper og salt. Ikke en middag jeg anbefaler å spise hver dag - men absolutt innafor på en lørdagskveld
Kok grøt etter anvisning på pakken. Varm bærene på svak varme til de tiner. Ha avkjølt riskrem og avkjølt bringebærsaus/ coulis over på fine glass og server straks
Synes du kaken begynner å bli for mørk på toppen kan du legge over litt folie de siste minuttene. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Han var også en mester på kjøkkenet. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Nå er det lammesesong, og snart påske. Nå står lammet vårt og godgjør seg i kjøleskapet. Blandes sammen, og la gjerne stå i en time før den påføres lammet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.