Det å kunne kose seg med nybakt brød som glutensensitiv er himmelen. Knekkebrød er perfekt til frokost, kvelds eller som et mellommåltid og har i alle tider vært den store favoritten
Har komponert sammen nye energikuler og denne gangen av blåbær som gjør de supersaftig og farlig gode, og kunne kanskje omdåpes til dessertkuler… Er så utrolig greit å ha slike energikuler klare i kjøleskap eller fryseren
Kremet, frisk, nesten litt astringerende og full av forventning - en risotto for de dagene det ennå er skarpt og kjølig og støvet i luften, men hvor himmelen er så høy og lys at jeg vet det bare er spørsmål om tid før noe storslagent kommer til å skje
Og det er sistnevnte variant vi snakker om i dag, med en aldri så liten vri fra undertegnede som har toppet det hele med za’atar der tyrkerne bruker sesamfrø, nigellafrø eller bare pensler litt mykt smør på
Dette må være den beste pizzaen jeg har spist, siden jeg startet på lavkarbo. Himmel, så godt. Tynn, sprø og god bunn, ikke "omelett-aktig" og fullstendig mulig å spise "for hånd"
Karamell-iskaffe til to (eller en mektig stor porsjon til en). - Topp gjerne islatten med steamet (med stavmikser/melkeskummer eller visp) kokosmelk + karamelldråper og litt yaconsirup
Alle har vel kjent #denfølelsen. Det å starte dagen med en frisk, smakfull og næringsrik frokost setter grunnlaget for at dagen blir like fresh og innholdsrik som frokostbollen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.