Baconsurret svin med mangosalsa 2016-02-02 13. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 500 g ytrefilet av svin 4 baconskiver. Fremgangsmåte Surr baconskiver rundt svinefileten og legg i en ildfast form, stek i ovnen på 180 grader i 17-18 min. 500 g ytrefilet av svin
Svin med bacon er en klassiker jeg aldri blir lei. I dag laget jeg nettopp svin med bacon til middag. Legg grønnsakene på bakeplaten sammen med svinefileten
Dette er en deilig svinegryte som jeg fant oppskriften på i et utenlandsk matblad. 1/2 kg fint svinekjøtt i terninger. 1/2 kg fint svinekjøtt i terninger
Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. ca 600 g svinefilet. Svinet lot jeg først kose seg litt i en blanding av sennep, honning, rosmarin og timian i ca 1 time, deretter rett i sous vide på 60 grader i ca 1 time. Jeg liker mitt svin på 60 grader. ca 600 g svinefilet
Dagens aktivitet har vært en tur på stranda for å mate hissige svaner, og den sedvanlige halvtimen med Downton Abbey på mølla – med andre ord ingen tøffe intervaller
Smak til m alt & pepper. Fikk lyst på noesvinaktig godt i dag – se oppskrift under ->. Marinert svin indrefilet m/ hvitløksgrønnsaker – 3-4 porsjoner. 600 g svin indrefilet
Det er søndag og hva egner seg bedre enn å invitere familien til svinefest. du må stå opp tidlig, men så er det bare å hoppe til køys igjen etter svinet er i gang med svømmeturen)
Høsten har kanskje ikke de største tradisjonene for svinekjøtt, men siden svin er svært allsidig og gjør seg godt hele året rundt, kan man finne allverdens variasjoner og glede seg med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.