Medhjemmelagde knekkebrød på kjøkkenet kan du lett fikse et sunt, godt og mettende måltid. En av mine favoritter nå om dagen er frøknekkebrød medrosmarinogtimian
Mål opp tørrvarene og tilsett ørlite melk av gangen til du får en knadeig-konsistens. Og det er med sjokoladetrekket, du kan nesten ikke lage disse uten
Jeg lagde noen enkle «rose drops» ved hjelp av en mould fra First Impressions. Du kan lage drops med tyggegummismak til barna ogcognacsmak eller mintsmak til far
Blandingen er ferdig når du kjenner at du enkelt kan lage kuler av den med hendene. glutenfrie, melkefrie, sukkerfrie, lav-FODMAPog/ eller veganske etter ønske
Legg det med et av hjørnene ned mot deg. Ha alt i en bolle for å avkjøle litt. Skrell en gulrot og skjær med feks en ostehøvel lange remser, del en brokkoli , finhakk en ingefær, skjær i skiver en hodekål og legg i stekepannen
kok så opp og la det koke til sukkeret har fått en rødbrun karamellfarge(rav-farge). Ha iskalt vann i et glass, drypp litt av karamellblandingen over i det kalde vannet
Lag hull med en spisepinne ol. Har blitt bakt både boller og. Lag hull med en spisepinne ol. 150 g havregryn (malt i foodprocessor). Bland det tørre sammen med gjær,tilsett melk,vann (25 grader) og oljen. Del deigen i to,og rull ut en pølse,og del opp i boller (12-13 stk)pr pølse. Klem 150 g havregryn
Ta ut og la det stå ogavkjøles på kjøkkenbenken til den er blitt helt kald, da kan du løfte bakepairet ut av formen og skjære opp med en skarp kniv i passende stykker
Avkjøl kjeksene å ha dem i en lufttett boks eller glass. De skal jo også ha en fin jul. Så hvorfor ikke skjemme dem litt bort med disse kjempegode peanøttkjeksene
Ta kjøttet ut av fryseren og tin det nesten. Elgkjøtt er ikke min favoritt, det er for tørt synes jeg. Nå er vi midt i jaktsesongen og mange frysere fylles opp med viltkjøtt
Begynn med å piske eggedosis av egg og sukker. Bland inn mel blandet med hornsalt og bakepulver. Legg lefsene oppå hverandre med et rent kjøkkenhåndkle over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.