Jeg har ikke kjøkkenmaskin i år og må elte for hånd (ogdermed bruker jeg den "gammeldagse" teknikken, se hvordan Trine gjør det om du lurer på hva den moderne metoden er), men resultatet blir alltid bra uansett
Ha i litt av væsken, og bland den med gjæren. Smaken av hjemmelagde burgerbrød sammen med hjemmelaget burger gir deg følelsen av å være på en skikkelig god BBQ-restaurant
eks med potetmos (oppskrift her) og sweet chili saus. Og tar veldig liten tid å lage. Glutenfrie eller ei så smaker det så mye bedre enn de ferdiggreienesom er å få kjøpt
Bland mel, sukker og salt før du blander dette igjen medyoghurten. Saftige, myke og kjempegode hamburgerbrød ble til etter at jeg brukte nesten lik oppskrift som til disse Nan brødene
Blomkålmos og råkost med gulrot, kålrot og eple. Her elsker begge ungene fisk og fiskepinner. Salte fisken og la den ligge mens du gjør klart til blomkålmosen og blander mel, salt og pepper i en halvdyp tallerken
Hjemmelagde knekkebrød en godt og enkelt, ogmed soyaost på toppen og litt godt kjøttpålegg holder de meg mette veldig mye lengre enn mye annet glutenfritt bakeverk
Jeg bruker den til frokostmuffins/rundstykker og har pålegg på. Eller som hamburgerbrød . Dette er en oppskrift som du kan bruke på samme måte som du ville brukt en gjærdeig
Så var det de grove hamburgerbrødene. Denne uken har jeg begynt med et analyseringsprogram. Det vil si at jeg skriver ned hva jeg spiser til frokost, lunsj, mellommåltid, middag og kveldsmat hver dag fra mandag til fredag
Suppen serveres medbaconbiter, krutonger og et lite dryss persille. Før i tiden ble blomkålsuppen laget med meljevning, og det er ingen ting i veien for å gjøre det, men selv synes jeg blomkålsuppen er aller best når suppen er kjørt glatt med en stavmikser og uten meljevning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.