D Mye mindre salt enn i vanlige fiskepinner, og rett og slett ren fisk med smuler på. Vi har hatt det kjekt med mye besøk av både små og store venner og venninner
– En skål fylles med egg (gjerne med litt pepper og urter hvis du ønsker). – En skål fylles med mel. Nå er det bare morsomt å tenke på at jeg noensinne har kjøpt og spist ferdige fiskepinner – smaken kan ikke engang sammenlignes
Jeg var i hvert fall veldig glad i det, og her har dere en mye bedre versjon enn frossenvarianten – med mer fisk og naturlige ingredienser, oppskrift hentet fra boka mi Sunnere og sterkere
Hvis du vil lese mer om fordelen medhjemmelagdefiskepinner framfor butikkjøpte står det mye om det i orginaloppskrifta, men stikkordene er mindre karbohydrater, mer fiber, mer protein og generelt flere nyttige næringsstoffer
Blomkålmos og råkost med gulrot, kålrot og eple. Her elsker begge ungene fisk ogfiskepinner. Salte fisken og la den ligge mens du gjør klart til blomkålmosen og blander mel, salt og pepper i en halvdyp tallerken
Hjemmelagede fiskepinner er braksuksess hos både barn og voksne. " og endte opp med å dele den. Rull fisken i mel før du har den over i eggeblandingen og ruller den godt i egg
På menyen til alle italienske restauranter jeg har vært på til nå, står antipasti som en egen forrett og betyr som oftest en tallerken med forskjellige grønnsaker bearbeidet på forskjellig vis
Grillmat har lett for å bli fort kaldt, be gjestene forsyne seg av tilbehøret først på tallerkenen, og la dem vente til kjøttet (eller fisken) er ferdig, da får de varmt kjøtt til tilbehøret og kan begynnne å spise med en gang
Fiskepinner er godt med kokte poteter, litt smeltet smør og revet gulrot sammen med revet eple. I den andre pisket egg, og i den tredje blandes panérmel med knust Cornflakes eller Special K
Som så mye annet er fiskepinner best når du lager dem selv - og det er ikke vanskelig heller. Hvis du har dårlig tid, kan det være greit å dele filetene i større biter enn tradisjonelle fiskepinner siden hver pinne må dyppes i tre forskjellige ingredienser før de stekes
Etter at du har fått en god posjon brødsmuler til å sette seg fast til fisken steker du fisken med en god dæsj olje på ganske høy varme til de har fått en fin brunfarge og blitt sprø
Med sei fra Nord-Norge ble dette måltidet helt nydelig. Fiskepinner fra frysedisken inneholder gjerne kun opptil 60% fisk og kan inneholde fett som ikke er gunstig for kroppen. Fiskepinner fra en pappboks er et ok alternativ til en travel hverdag, men ofrer du 10 min til på [
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.