Form kjøttbolleri hånden med en skje, og stek dem i en stekepanne til de får en stekeskorpe. I kveld hadde viegentlig planer om litt juleforberedelse, men så langt kom vialdri
Bland alle ingredienser godt sammen i en bolle. Bruk en barneskje eller litenspiseskje som du dypper i kaldt vann før du porsjonerer og former boller av kjøttdeigen eller karbonadedeigen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. e. r. o. m. d. a. g. n. v. j. t. (. +. K. s. p. ). h. l. N. å. b. C. y. f. k. æ. ø. J. ,. V. u. S. D. ☆. 4. 0. 1. 5. /. 2. -. 3. B. R. c. L. A. é. ★. O. G. E. …
I går fikk jeg tidtil å lage kjøttboller. Det er enkelt å ta opp når man skal ha noe lettvint. Storesøster er veldig glad ikjøttboller, så sammen med pasta/ris og grønnsaker blir dette en bra middag for henne
) Så idag ble det kjøttboller. Kjøttdeig. Ingen kommentarer. Tideni mellomjula og januar, har vi brukt det som har vært i fryseren, og kjøttdeig er noe vi stort sett har liggende
Mmmmmm, i dag har eg spist den bestemiddagen ever. ) En sånn middag der deter vanskelig å gi seg. Ytrefilet av svin, fløtegratinertsellerirot (oppskriftfinn du her)steikt løk og paprikanydelig fløtesausSausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.