Derfor har vi i dag brent til å laget Aioli med kesam. Vi elsker å grille om sommeren og det er morro å variere tilbehøret spesielt da man har et ganske klassisk tilbehør, nemlig bearnais sausen
De fleste ferdigkjøpte aioli inneholder hvitløk, noe som for oss med IBS ikke alltid er like greit. Synes du aiolien blir for tykk, kan den tynnes ut med litt vann
For et par år siden lærte Alex meg å lage aïoli - den lettvine varianten. I helgen ble mammas samboer feiret, og jeg hadde sagt jeg ville stille med foccaccia og aïoli
Å lage aioli selv er slett ikke så vanskelig, og smaker svært mye bedre en den du kjøper i butikken. Det som kan være en liten utfordring er å få den til å tykne, i verste fall blir den både tynn og skiller seg
) En av de fine tingan Sebastian lage e hjemmelaga aioli. Aioli e det samme som hvitløksmajones. Ringte te Gunhild (husvertinne og venninne), og planla en spicy pasta (som faktisk også har sitt opphav fra Sebastian), med brød/loff, kylling og aioli
hjemmelagetaioli. Oppskrift "hjemmelaget"Aioli. Dette er blitt en favoritt om dagen. -). Nybakt foccacia servert med spekeskinke - brie - tomater - basilikum og
For noen uker siden lagde jeg tilsvarende burger til noen venninner av meg som kom på middagsbesøk. Jeg lager en lik versjon, nå med litt andre ingredienser på tilbehørtallerknen
700-800g kjøttdeig3 ss potetmel1 egglitt krydder (paprika, spiskummin, koriander, salt, pepper)noen skiver cheddarostsmør til å steke itilbehør som syltet agurk, tomat, løk, avocado, salat, pinjekjerner, aioli, barbequesaus ++Bland først sammen egg, potetmel, krydder og kjøttdeig en bolle
Aioli. Utgangpunktet for aiolioppskriften fant jeg her. Dersom aiolien blir seig etterhvert kan du spe på med 1 ss temperert vann. Aiolien oppbevares i tett boks eller glass i kjøleskap i inntil 2 uker
Siden har jeg nytt hjemmelaget eplecider på kveldstid. Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.