Hjemmelaget pastasaus Fantastisk hjemmelaget pastasaus fra Anne Karin`s Mat og vin Hjemmelaget pastasaus er enkelt å lage samtidig som den er mye mer smakfull enn posesauser
Krydre med salt og pepper. Smak til med timian. Serveres med fullkorns pasta eller spagetti. 1 boks hakka tomat med hvitløk. 1 boks hakka tomat med hvitløk
Kjempefine å fylle med både det ene og det andre. De kan for eksempel fylles med gryterett, brukes i stedet for tacoskjell til Fredagstacoen, eller pakkes inn til lunch
Jeg syns hjemmelaget desidert er det beste. Bernaisesaus er ikke så vanskelig som mange tror. Her en en enkel og god oppskrift som jeg hadde til den grillete entrecoten
Begynn med estragonreduksjonen, det er viktig at den har mye smak da dette er basen for en god saus. Å lage hjemmelaget bernaise er enklere og mindre tidkrevende enn mange tror
Pizza med kjøttdeig, løk,sjampinjong, bacon og pepperoni. Eneste rådet jeg vil komme med er å steke soppen, hvitløk og løken i en liten stekepanne for seg selv
Siden har jeg nytt hjemmelaget eplecider på kveldstid. Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt
Søndag er jo dagen for å finne frem noe godt å tilberede, kose seg med god tid ved middagsbordet. Jeg har laget denne lasagnen samtidig meg toro lasagne, å de tar eksakt like lang tid å lage, så ingen grunn til å si at hjemmelaget tar lengre tid
Spe med melk under omrøring og la sausen koke i ca. Smak til med krydder. Start og avslutt med ostesaus. Kjenn etter med en pinne eller spiss kniv om pastaen er mør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.