1 dl
vann, knip vannet av gelatinplatene og rør dem inn i det kokende vannet.Jobb raskt her så ikke blandingen blir for kald,straks du har rørt inn den 6 platen, pisker du blandingen inn i den sterke saften.Pisk godt!!Hjemmelaget saft skummer ofte litt, Skum av med en skje.Sett til stivning, kaldt, ca 5 timer eller mer.
Det var dermed helt klart at det måtte bli bær i geléen vi hadde planer om å ha til dessert i dag. Det ble gelé fra pakke, men sausen, den laget vi selv – helt fra bunnen av
Helt gratis også. Siden har jeg nytt hjemmelaget eplecider på kveldstid. Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt
Så skal det stå der uten å bli rørt i til det når 163°. Idag har jeg (og resten av førsteklasse) bl. a. vært med på å lage sukkertøy med god hjelp fra andreklasse
her kommer oppskriften på verdens beste lasagne. Kjøttsaus. 400 g kjøttdeig4 ss olje1 stk hakket løk2 båt finhakket hvitløk1 boks hakkede hermetiske tomater2 ss tomatpuré½ ts pepper1 ts salt1 ss frisk basilikumca
Mange er dessuten fulle av både den ene og den andre ingrediensen jeg aldri har hørt om. Den kan lages glutenfri, eggfri, lavkarbo, melkefri, vegansk eller raw
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.