Denne grovepizzabunnen er et velsmakende, raskt og sunt alternativ til deg som er på jakt etter noe sunnere enn den klassiske lyse pizzabunnen av hvete
Her i huset går det i grovpizzabunn med tomatsaus proppfull av grønnsaker. Rør inn litt og litt grovt mel til du har en klissete deig som ser omtrent slik ut
Grovkutt sjalottløk og hakk hvitløk, fres i stekepanne. I dag serveres oppskrift på enkel hjemmelagetpizzabunn og pizzasaus, med muligheter for egne smaksendringer
Hjemmelaget hamburger stod på menyen igår. Så var det de grove hamburgerbrødene. 4dl hvetemel1 1/2dl sammalt hvete - grov1dl sammalt spelt - grov3dl melk - jeg brukte ekstra lett1/2 pakke gjær50g smør1/2ts salt. (sett ovnen på 225grader)Sikt hvetemel i en bakebolle og tilsett det grove melet og saltet
Pizzabunn. hjemmelagetgrov speltpizza med grønnkål og egg. Grov speltpizza med grønnkål og egg. Supersunn hjemmelagetgrov speltpizza med egg og grønnkål
Hvis du vil ha sunn og hjemmelaget ferdigpizza kan du forhåndssteke pizzabunnen og så ha på fyll, dekke til pizzaen og legge den i kjøleskapet til dagen etter for så å steke den da
Det er alltid greit å ha noen pizzabunner i frysen, og de beste er de man har laget selv. Disse skal bare «halvstekes» og fryses, da har du pizzabunner som nesten er som ferske om du skulle få lyst på skikkelig pizza
Som dere kanskje skjønner så er jeg veldig glad i pizza, og siden jeg prøver å ha en dag i uken som er bakedag, så bestemte jeg meg for å lage pizzasnurrer til lunsj i dag
En skikkelig grovpizzabunn er veldig enkelt å lage. Husk at du kan bruke så mye grovt du bare orker, men det kan være greit med litt hvetemel for å få deigen til å lettere holde sammen
Prøver stadig å utfordre det berømte fraværende husmorgenet. I går var intet unntak. Etteresom min kjære er glad i runstykker tenkte jeg at det bør jeg jo lære meg å bake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.