Hjemmelagethamburger stod på menyen igår. På hamburgeren brukte jeg en lett dressing i bunnen, deretter salat(kinakål) og rødløk før jeg la på burgeren
I innlegget om hjemmelagethamburger, skrev jeg om viktigheten av ikke å drive og tulle rundt med å mase inn krydder i kjøttdeigen når du lager hamburger
Server sammen med ønskede grønnsaker og grillet ananas. "Kingsize-burgere" med grillet ananas = nam. Hjemmelagetog mager hamburgerdressing lager du av følgende
Det er noe helt spesielt med småpoteter når de blir bakt slik sammen med god olje, urter og litt salt og pepper på, de får en egen saftig konsistens og smak, det samme er det med grønnsaker
Om du ikke skal bruke alle hamburgernemed en gang, legg dem på bakepapir og putt dem i fryseren noen timer, før du tar dem ut og pakker dem om i en tett boks eller plastpose
En annen ting som er viktig når du skal lage hamburger er at du ikke driver å tøser rundt med å blande krydder og alt mulig annet rart inn i kjøttdeigen
Men mamma var på butikken før jeg visste ordet av det, og hun kom hjem med karbonadedeig - (kunne forsåvidt lagd kjøttsaus med den, men manglet uansett tomatpure) og jeg fikk lyst til å lage hjemmelaget burger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.