Hjemmelaget ketchup
VegetarSnadder
VegetarSnadder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 10 Minutter Koke
  • 50 Minutter Total tid
  • 1 Time Av
  • 1 pakke tomater
  • ½ hakket gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 0,5 ts chilipulver
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 1 knivsodd kanel
  • 0,2 gram
  • 0,5 ts hvit pepper
  • ¼ ts malt koriander
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 ss eplecidereddik
  • 1 minutt til Kjør tomatene i en blender til blandingen er helt jevn Bland tomatene, tomatpuré og eddik i kjelen hvor du har løken og krydderet La dette småkoke
  • 50 minutter til ketchupen blir litt tykkere

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.