Passer perfekt til kjøttpudding, kjøttkaker, kjøttboller, biff eller andre kjøtt retter. Jeg har alltid vært veldig skeptisk til hjemmelaget kjøttpudding, derfor har jeg ikke laget det før
Middagspølser har såpass med smak i seg selv. Brunsaus er noe jeg stort sett lager fra bånn hver gang. Så jeg synes det greier seg med grunnsausen til disse
Kjøttboller. Hakk basilikum, grovhakket hvitløk og pinjekerner, tilsett olivenolje litt av gangen, ha tilslutt i parmesanost og smak til med salt og pepper
Pizza med kjøttdeig, løk,sjampinjong, bacon og pepperoni. Eneste rådet jeg vil komme med er å steke soppen, hvitløk og løken i en liten stekepanne for seg selv
Siden har jeg nytt hjemmelaget eplecider på kveldstid. Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt
Søndag er jo dagen for å finne frem noe godt å tilberede, kose seg med god tid ved middagsbordet. Jeg har laget denne lasagnen samtidig meg toro lasagne, å de tar eksakt like lang tid å lage, så ingen grunn til å si at hjemmelaget tar lengre tid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.