Jørgen slo på stortromma med hjemmelagetlasagne i går, og det var fest i munn skal jeg love deg. Ting man kanskje tar som en selvfølge i hverdagen, men som man setter ekstra stor pris på etter å ha vært borte noen uker
Treningen i dag blir et par øvelser med vektstang, powerwalk på mølla og uttøying – gleder meg til jeg kan komme inn i rutinene med intervaller og yoga igjen
Velkommen. Jeg og Lukas har laget fuglemat for første gang, og det var kjempekos. Tips/inspirasjon til dette fikk jeg for lenge siden hos herlige Silje, med denne nydelige bloggen
Basen for mange italienske ragù-er inneholder ofte stangselleri, gulrøtter og løk, så dette går igjen i flere kjøttsauser jeg har lagt ut på bloggen – både her, i bolognese oppskriften og også cottagepai-en
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Dette er en lasagne som både store og små vil elske, et lite ekstra tips er å ta å strø litt brødrasp/brødkrumme på toppen av lasagnen for å få en crispy topp
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Både valentinsdag og morsdag er like rundt hjørnet, så idag blir det en oppskrift på rullekake med hjemmelaget eplesyltetøy (siden det var kun epler jeg hadde) og krem toppet med sjokoladehjerter
La dette surre litt før du smaker til med hakket basilikum, oregano, tomatpuré, salt og pepper, og så kan sausen godgjøre seg på middels varme mens du lager ostesausen
Rumenske markløftNedtrekkUtfall på boks i smithmaskinArnoldpress. Hjemmelagetlasagne er alltid mye bedre – og det er stort sett krydderblandingen full av sukker og salt som skiller de to, og det klarer du fint å fikse selv
La dette surre litt før du smaker til med hakket basilikum, oregano, tomatpuré, salt og pepper, og så kan sausen godgjøre seg på middels varme mens du lager ostesausen
Startpå den tykkeste innstilligen, og kjør igjennom flere ganger til den blir passe tynn. Har kvernet kjøttdeigen selv av okse høyrygg, tomatsausen er kokt på ekte tomater, urtene er plukket i hagen og pastaplatene egenhendig sveivet ut av pastamaskinen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.