Her er oppskrift på min (mammas) leverpostei. Eg kler formene med bakepapir,for lettare å 'snu' leverposteien ut av formenenår den er ferdig og nedkjølt
Hjemmelagetleverpostei er en ganske annen opplevelse enn den dere kjøper i butikken. Vi så ham lage sin egen versjon av leverpostei her om dagen, og den har jeg lyst til å gjengi her
Det første forsøket mitt på leverpostei var slett ikke verst, altså. Dette kommer sikkert til å høres litt rart ut, men jeg har oppdaget leverposteien som mellommåltid
Siden har jeg nytt hjemmelaget eplecider på kveldstid. Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt
God lørdag dere,. I dag skal jeg friste dere med supergode kokosboller. Har egentlig alltid trodd dette har vært vanskelig, men jammen var det enkelt og de smakte bedre dem du kjøper i butikken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.