Kjekt med mat som kan nytes med god samvittighet. hjemmelaget fruktcocktail med kesam. Hjemmelaget fruktcocktail er en ypperlig måte å få i seg frukt og bær på, og sammen med litt vaniljekesam smaker dette helt nydelig - og er i tillegg sunt også
Som “pizzasaus” har jeg hjemmelaget klumpfri jordbærsaus, og i midten en kule protein is. Tittelen på dagens innlegg skulle liksom være “Glutenfri dessert pizza”, men det ble “guiltfree” i stedet
Rør inn hvitvinseddik og sikt inn maizena som du rører forsiktig inn i marengsen. mai-kaken som vi spiste igår, og den blir bare bedre og bedre jo mer den smelter, synes jeg - jeg bare elsker krem-is
Server med vispet krem, kesam , is eller bare nyt dem som de er. Jeg rakk ikke innom «Marks &Sparks» sist jeg var i Oslo, og ikke blir det Oslotur på meg i desember heller, trur eg… Det måtte bli hjemmelaget mincemeat i år, men på min måte
Da har vi desserten som ser ikke bare ser imponerende ut, men som også er veldig enkel å lage. Disse har en hemmelig ingrediens som gjør at de blir saftigere og bedre enn noen andre Brownies jeg har smakt
TipsI stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.