Hjemmelaget moussaka
Anne Karins Mat og Vin
Anne Karins Mat og Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 boks hele skrellede tomater (ikke sausen), eller
  • 4 friske tomater
  • 1/2 flaske søt cherrytomatsalsa fra Gourmeten.no
  • 2 ss tomatpurè
  • 1 gul løk, hakket
  • 1 sjalottløk, finhakket
  • salt og nykvernet pepper
  • 200 grader Brun kjøttdeigen på en panne. Tilsett hakket løk, sjalottløk og resten av ingrediensene mot slutten av steketiden og la det småputre i 5 minutter Smak til med salt og nykvernet pepper. Synes du de hele skrellede tomatene blir for store kan du lett dele dem i mindre stykker på pannen. Du kan også bruke
  • hakket løk
  • 400 g poteter
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 3 dl kremfløte
  • 1 bunt persille
  • 30 minutter midt i ovnen
  • 10 mellomstore champinjonger. Trenger ingen forbehandling.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.