Som kokk er jeg egentlig utrolig opptatt av rene smaker og at alt er laget av naturlige og gode råvarer, og da er det bare bortkastet å kjøpe ferdigprodukter som ikke engang smaker godt
Ha grillet paprika, soltørkede tomater, basilikum, pinjekjerner, hvitløk og hvitvinseddik i en stavmikser/food processor og kjør til du har en finhakket pesto
Og med deilig deilig hjemmelagetpesto, åååh. Pestoen finner du oppskrift på her >>. Stek til de har begynt å få en lett karamellisert overflate, og ha deretter over pestoen
Rør om av og til. hjemmelaget grov speltpizza med grønnkål og egg. Grønnkål er den nye supergrønnsaken og inneholder mange viktige vitaminer og næringsstoffer, så dette er en sunn og god pizza
I går hadde vi favoritten min til middag, pasta med hjemmelaget grønn pesto og grillet kylling. Kjør pinjekjernene i en stavmikser sammen med revet parmesan, olivenolje, hvitløk i biter, salt og basilikumbladene
Valget falt på mange småretter, og utvalget bestod av kjøttboller med spinat og fetaost, pai, ruccolasalat, melon med fetaost, lefserull med ørret og pepperrotkrem, brytebrød med fetaost, skinke-chips med Creme Fraiche, rogn og gressløk, hjemmelaget salsa og pesto
I en mer tradisjonell pesto ville man brukt basilikum, parmesan og pinjekjerner. Vi hadde en nydelig familielunch med focacciabrød som vi dyppet pestoen sammen med spekeskinke
Bland resten av ingrediensene i en bakebolle. Creme fraiche, pesto og hvitløkssaus. Sett deretter til side så det får avkjølt seg før du legger på pizzabunnen
Smakfull pesto med basilikumItaliensk hjemmelagetpesto er veldig godt. (De skal bli lysebrune)Step 2Legg parmesanostbiter, basilikum, hvitløk og pinjekjerner i en morter, stavmikser eller en blenderog «mos» blandingenStep 3Spe med olivenolje og smak til med salt og pepperOppbevares i kjøleskap i opptil 5 dager 1 potte Basilikum
Stavmiks. Pesto er veldig enklet å lage, og det smaker utrolig godt. Noe av det beste. Pesto passer til dem meste, som tapas, pasta, salater og ha på skiven mmm
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Vend pastaen i pestoen, bland alt godt sammen. noRød pesto hos matoppskrifter. Hadde jeg visst at det var så enkelt, ja da skulle jeg prøvd dette mye før
Her i huset elsker barna fyllt pasta (ravioli med ostefyll), bogskinke og pesto. Ha alle ingrediensene i en bolle eller et litermål og bland med stavmikser til det er godt blandet/hakket
Hun har også oppskrift på hjemmelaget oreokjeks om du skulle ønske å lage denne selv. friske bærFremgangmsåteKremost, sitronsaft og ca 1/2 dl av fløten kjøres jevnt i en kjøkkenmaskin eller med stavikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.