Hjemmelagetpesto er selvfølgelig best, de man kjøper er som regel veldigkjedelige og som regel inneholder de konserveringsmidler og andre unødvendigeting
Ien mer tradisjonellpestoville man brukt basilikum, parmesan og pinjekjerner. Idenne har jeg tatt meg noenkunstneriskefriheter og tilsatt andre ingredienser
Legg så på enpizzasaus, entenhjemmelaget eller ferdiglagt. Prinsippet med pizzabunn er nokså enkelt. Elt dette godt sammen og sett deigenen lunt sted tilheving
så ja da har man jo fort en lett middag klar da. Jeg lagde det med hjemmelagetpesto. Her i huset elsker barna fyllt pasta (ravioli med ostefyll), bogskinke og pesto
Idag har jeg prøvd meg på å lage hjemmelagetpesto. Ipesto skal det egentlig være parmesanost, men ved å unnlate å ha det oppi så får man enpesto som melkeallergikere også kan spise
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.