Dette er min oppskrift, som baserer seg på italienernes simplisitet. I hvertfall ikke når det tar form som en fantsisk tomatsaus, som kan brukes til populære retter som er elsket over hele verden, som pasta og pizza
Kjevle ut deigen til én stor pizzapå et bakepapir, og fordel pizzasausen utover. Ha på hvitost, deretter skiver av sjampinjong, paprika og cherrytomater
Hva er vel mer passende på en lørdag enn hjemmelagetpizza. Pizzabunn. Pizzabunn. Jobb deigen utover et bakepapir, ha på fyllet og inn i ovnen på 200 grader i 20-22 min. 12 pizzastykker som hver og en gir deg godt over 16 g protein og 170 sunne kcal fylt med næring og fiber. Jobb deigen utover et bakepapir, ha på fyllet og inn i ovnen på 200 grader i 20-22 min. 12 pizzastykker som hver og en gir deg godt over 16 g protein og 170 sunne kcal fylt med næring og fiber
God pizza med tynn og sprø bunn selv om det var litt lite ost på. Varm oljen på litt under middels varme i en stor stekepanne, tilsett hvitløk og la den surre et par minutter
Dryss på hvitost og litt krydder. Må være på nederste rille i ovnen. 1) Først varmer en opp vannet på 37 grader og rører inn gjæren. 20 minutter, mens en gjør klart pizzafyllet. 3) Kjevl ut deigen og tilsett pizzafyllet. 4) La pizza steke på 225 grader i 10 - 15 minytter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.