Fermentert-levende mat er det sunneste du kan spise. Her på hjemmelaget knekkebrød med kokosolje. Ja, det går fint an å lage brun saus utengluten og melk
-) Det er jo bare såå godt med pesto. Idag har jeg prøvd meg på å lage hjemmelaget pesto. I pesto skal det egentlig være parmesanost, men ved å unnlate å ha det oppi så får man en pesto som melkeallergikere også kan spise
I går hadde vi svigermor på besøk og vi begynte å snakke om alle E-stoffene som er i mye av ferdigmaten, og jeg kom frem til at nå er det påtide å gjøre noe
Disse knekkebrødene er fantastisk gode - og utrolig nok sunne. 3,5 dl (200 gr) solsikkekjerner - evt. Perfekte både med pålegg til frokost eller som snacks på kvelden
Siden har jeg nytt hjemmelaget eplecider på kveldstid. Du kan alternativt bruke 2-3 ss rå eplecidereddik for å sette i gang fermenteringen, om du ikke har vannkefirkorn
- stek løk, hvitløk og gulrot blankt. Jeg har laget denne lasagnen samtidig meg toro lasagne, å de tar eksakt like lang tid å lage, så ingen grunn til å si at hjemmelaget tar lengre tid
15 minutter på 180-200 grader. Ofte når jeg er i juleselskap, så hopper jeg over medisterkaker. Som oftest er de ferdigstekte, eller laget av ferdig medisterdeig
Hjemmelaget Tiramisu - verdens beste dessert. Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
For å se at marengsen er klar, kan du vende bollen opp ned uten at den faller ned. God lørdag dere,. I dag skal jeg friste dere med supergode kokosboller
Det vil ingen ende ta,og her kommer enda en fantastisk hjemmelaget sak. Hjemmelaget Bounty. 1 dl fløte1 dl kokosmelk50 g smør1 dl lys sirup1 ss sukker200 g kokos. Ca 300 g lys kokesjokolade/melkesjokolade(jeg brukte også 10 g delfiafett pr 100 g sjokolade) . Ca 6-7 minutter til massen er kokt inn. 1 dl kokosmelk. Ca 300 g lys kokesjokolade/melkesjokolade(jeg brukte også 10 g delfiafett pr 100 g sjokolade). Ca 6-7 minutter til massen er kokt inn
Spe med melk under omrøring og la sausen koke i ca. 1 ss / margarin smør2 ss hvetemel4 dl melk3 ss revet parmesan eller annen hvit ost1 ts salt½ ts malt hvit pepper¼ ts revet muskatnøtt2 dl revet hvitost9 stk lasagneplaterSlik gjør du1. Sett formen i ovnen på 225° C og stek i 30-40 minutter. 4 dl melk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.