Da jeg gikk gjennom smykkene mine innså jeg at det er jo utrolig mange av dem jeg ikke bruker, nettopp fordi de har fått disse stygge grå flekkene som smykker får med tiden
Jeg fikk forespørsel fra en herlig dame om å lage konfirmasjonskake til datterens konfirmasjon – de hadde falt så for denne kaken som jeg har lagt ut bilder av på bloggen, og ville gjerne ha akkurat lik
Våre egne unike taklamper. Lett som en plett. 29. 01. 2016 kl. 17. 09 i. DIY. Én kommentar. Ja, får man ikke kjøpt det ferdig, så er det bare å lage selv da
♦ Raw sjokoladehjerter♦ Rosa kokos - oppskrift HER. Vi brukte hundrevis av kroner på smykker, hjertebamser, skrev lange og utfyllende kjærligghetserklæringer til hverandre og gikk ut for å spise en "bedre middag" på Peppes pizza
TwitterFacebookE-postSkriv utLik dette. Jeg liker at de ser litt håndlagde og rustikke ut. Jeg så et bilde av noen rustikke brødpinner, eller «bread sticks» om du vil, på instagram som fristet så mye at jeg måtte lage noe lignende
Varm opp ovnen til 180 grader, og stek i 15-18 minutter. Noen ganger dumper det ned en kokebok utenom det vanlige i postkassen, og i det siste har Heston Blumenthal’s Heston At Home blitt studert nesten litt i overkant
Gurimalla så eg gleder meg til dei norske eplene kommer i butikken, periodemennesket i meg forteller at da blir det eple-dilla og mange spennande oppskrifter med epler
Rødvinssaus er en gjenganger her hjemme. I utgangspunktet har jeg fryktelige dårlige minner hva rødvinssaus angår, siden faren min pleide å lage dette da jeg var liten … fra pose
Den ene er dagens oppskrift- kikertgryta med kokos og karri og den andre er en laksemiddag med en uslåelig smakskombinasjon som jeg faktisk ikke har delt på bloggen… ennå
Amla gir deg masse c-vitaminer, som vi jo også trenger ekstra mye av i disse forkjølelses tider. Eggeplommen bidrar med unike fettsyrer og vitaminer, samt gjør smoothien skikkelig kremet og deilig med sitt rike innhold av naturlig lecithin, som også er svært immunstyrkende (den bør så klart være økologisk)
Jeg syntes det smakte litt uvant i starten- nå elsker jeg den aromatiske duften som brer seg i huset når de stekes og å sette tenna i en nybakt skive surdeigsbrød med et tjukt lag ekte smør, er en sann nytelse
Vi gikk oss vill i prestasjoner, ranking-lister og hverdagens tjas og mas,,,men så fant vi tilbake til det unike vil deler, det som er oss, det vi har, som vi vil dele med våre lesere – Og med dypere og sterkere kjærlighet til hverandre – så følg bloggen vår – den vil bli åpen, ærlig og til ren nytelse
1-2 ss rårørssukker/ kokosblomstsukker. Som jeg har skrevet før er det optimale 80/20 regelen, hvor det er rom for å skeie ut- og det med god samvittighet. 1-2 ss
Avslutt med å strø over sukrinmelis/ melis- søter til bærene. Fantastisk godt- tro meg. Til de som ønsker å nyte en kake samtidig som de vil gi kroppen litt ekstra fiber, så prøv som meg å lag tertedeig med fullkornhvetemel- alle helst økologisk
Siden det ble mye bær, så koker jeg i tre omganger- slik blir bærene jevnt varme og kokt. Indisk mango og nektarin chutney og Mangochutney- en fryd for smaksløkene
Mellom 800 og 1000 unike brukere er innom hver eneste dag, og antall likere på Facebook nærmer seg sakte men sikkert 2000. Målet er at vi i løpet av året skal ligge på over 1000 unike brukere hver dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.