Servert med belgisk ølHjortestek. Gni steken inn med salt og pepper. Tørk den godt med kjøkkenpapir. Lårsteken ble langtidsstekt i ovnen, og som tilbehør serverte jeg timiangnocci, chips av rødbeter, dampet brokkoli og rødvinsaus
Tørk av kjøttet med litt kjøkkenpapir og gni inn salt, pepper og timian. Du kan selv velge hva du vil gni steken inn med, enten det er chilipulver, rosmarin eller revet appelsinskall
Hjortestekmed gode grønnsaker og en herlig saus står på menyen. Det som er med hjortesteik, og alle andre steiker, er at du må planlegge middagen i god tid
Med riktig tilberedning vil du få en helt annen opplevelse av rosenkålog like spise det. Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Rosenkål i skjønn forening med sjalottløk og timian. Dryss over timian og smak til med salt og pepper. Ha rosenkålog sjalottløk i en ildfast form og hell over oljen
Til ogmed som barn syntes jeg rosenkål var nam-nam. Om du har smakt dvask, overkokt rosenkålog tror det er slik den skal smake så tar du heldigvis feil
Brokkoli ogrosenkål kokes i noen minutter – brokkoli moses og smøres utover kjøttsausen, mens rosenkål fordeles på toppen med en håndfull revet ost over
Litt nostalgi dette her, men du verden for en nydelig mat, grønsakstuing med herlig saus tilsatt litt creme fraiche - akkurat i dag glemmer vi alle tanker på kalorier og bare nyter maten
1 pk fersk rosenkål, deles i toKokes lett møre, pass på så de ikke koker for mye100 g valnøtter hakkes. 2 ss smør smeltes i stekepanna, tilsett rosenkålog valnøtter, stekes lettBland i hakket bladpersille og fersk timiansalt/pepperVeldig godt til vilt, kjøttkaker etc 1 pk
Om ikke denne skulle friste finner du to andre tapas medrosenkål her på bloggen,nemligRosenkålmed cous cous og Bocaditos de coles de bruselas y chorizo kanskje de kunne falle i smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.