Jeg kunne ikke dy meg, jeg bare måtte prøve meg på disse morsomme og herlige kakene. Cake pops er virkelig en genial måte å kose seg på uten å få i seg for mye av det gode
Sett inn i kald ovn på midterste rille og still temperaturen på 200 grader og stek i 30 min. Sett inn i kald ovn på midterste rille og still temperaturen på 200 grader og stek i 30 min Mens kaken steker lager du kremen som følgende
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk. Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Disse kjøttbollene kan lages til tapas eller nytes som de er. Dette var middagen vår i går. Har laget spanske kjøttboller en gang før, men denne gangen kunne jeg kjenne på smaken at dette ikke bare smaker vanlige kjøttboller
Still ovnen på 200 grader. Ovnsbakte poteter er snadder og en god kilde til nødvendige næringsstoffer. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små poteter med skallet på
Still ovnen på 200 grader. Da er det på tide med en omgang «sunn uke» igjen. Denne gang starter jeg med en middagsrett med magert kjøtt og høyt proteininnhold
Still ovnen på 130 – 180 grader. Perfekt søndagsmiddag. Saftig, mør oksestek med saus og poteter. Nammis. Det er et eller annet dypt fantastisk med oksekjøtt
You know it is ready when you lift your whisk, you will see drops of lemon curd fall off, but still there is some lemon curd left on the whisk, or use the back of a spoon
Ikke visste jeg at det var så enkelt å lage sin egen Mozzarella ost. Jeg var så heldig å få en kjapp innføring i faget av faren til min beste venninne, og i dag har jeg laget Mozzarella ost
The mixture should be very moist but still hold its shape if rolled into meatballs. Spaghetti og kjøttboller blir aldri det samme med disse kjøttbollene
The flavors should be relatively concentrated to still give good flavour when mixed with the pasta. Dette er resultatet av min manns kokkelering på kjøkkenet, som han selv har satt sammen
Bake for about 10-14 minutes, rotating half-way through, or until the cookies have spread out and the edges are golden, but the centers of the cookies still look soft and undercooked
I have mentioned it before I don’t like buttercream, but combining buttercream with cream cheese or mascarpone, and lots of vanilla and a good quality of white chocolate will still give you a delicious frosting that does not taste that much like buttercream
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.