Jeg har fast to typer til julefrokosten og her skal jeg dele oppskriftene med dere. Jeg rett og slett kjøper sursildkrydder og følger oppskrifta på pakken
Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten. Smak på sildefiletene og legg dem i vann eller melk et par timer om de er for salte
Det ble sursild og tomatsild. Det er ikke så veldig vanskelig, og tar ikke lang tid, men bør helst lages litt i forveien slik at smakene setter seg skikkelig
Helst spekesild med mengder sprø og knasende løk. Jeg har alltid brukt mammas oppskrift, men i år lagde jeg svigermors vri og den deler jeg med dere i dag
Og til frokost har jeg i mange år spist to brødskiver. en med makrell i tomat, og en med kaviar, to skiver sprø slangeagurk og på toppen en skive Norvegia
En velsmakende og litt annerledes julesild som kan lages av kryddersild eller sursild. Kok opp vineddik og sukker og avkjøl, tilsett honning, knuste einebær og finraspet ingefær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.