Bruk heller litt kokosolje. no eller iHerb. Vegard Ingredienser Bunn 100 g hasselnøtter 100 g valnøtter 50 g smeltet ghee (klarnet smør) ½ ts vaniljepulver ½ ts kanel 3 ss kokossukker 4 dadler (uten sten) Mousse 3-4 dl kokosmelk (primært den tykke massen) 3 ss kokosolje 0,5 dl sterk kaffe 4 ss kokossukker (eller vanlig sukker) ½ ts vaniljepulver 1 ts xanthangum (alternativ
Mos eller del den opp i små biter. 4 porsjoner500 g blomkål100 g purreløk eller vårløk2 ss majones3 ss rømme1/2 limelitt salt og pepper1-2 ts dill**Kok og avkjøl blomkålen
Denne sausen/dressingen er helt fantastisk god. Den passer til både fisk og skalldyr. Bytt ut majonesen og aiolien til rekesmørbrødet og opplev en helt ny smaksopplevelse du blir hekta på
Styrkedrikkblandingen av sitrus, hvitløk, ingefær, chili og gurkemeie burde ta knekken på enhver styggedom i kroppen, eller i det minste gi deg en dugelig dose energi
Så fort jeg kjenner en liten antydning til sår hals eller andre tegn til forkjølelse, så skal jeg ta meg en skikkelig hot ingefær- og gurkemeieshot med én gang
Seig eller smaksløs biff gir ingen god salat. Seig eller smaksløs biff gir ingen god salat. 350 g grønne druer, steinfrie eller med steinene fjernet, delt i to. 350 g grønne druer, steinfrie eller med steinene fjernet, delt i to. 350 g grønne druer, steinfrie eller med steinene fjernet, delt i to. 350 g grønne druer, steinfrie eller med steinene fjernet, delt i to
en kopp espresso eller annen knallsterk kaffe. Siden norske politikere i disse valgkamptider har dratt opp norske verdier, hva nå det er, så har Godt Drikke kommet frem til at en norsk verdi er å drikke kaffe
1 time, eller til toppen av frukten er gyllen. Heisann, håper dere har hatt en fin uke – nå er det snart helg igjen Har gått meg en lang tur i dag, og fik tatt noen fine bilder ved Hovindammen
For her er ingen fancy teknikker, kompliserte fremgangsmåter eller bruk av spesialutstyr. Du finner heller ingen emulsjoner, sauser som kan dele seg eller suffléer som nesten garantert synker sammen
Man kan ikke lykkes med alt på kjøkkenet heller. Jøjjemeg, den håndballfrie helgen er nå over. Det har vært sprengkulde deluxe i mine øyne, og jeg har vært noe oppgitt i forhold til all snøen som føyket lørdags night og la seg som en dyne til slutt
2 avokado1 sjarlottløk eller evt 2 ss gul løk4 dl kyllingbuljong0,75 dl rømme/kesam1 ss tomatpure1 ss hakket koriander, evt litt tørketnoen dråper tabascosauslitt presset lime/sitronsalt/pepper1) Del avokadoen, ta ut steinen og grovhakk avokadoen. 1 sjarlottløk eller evt 2 ss gul løk
Smaksrik potetsalatI går startet grillsesongen hos oss på Jessheim. Denne potetsalaten gikk ned på høykant sammen med grillede svinekoteletter og salat
Når den er ferdig, ha oppi ein sitronbåt, eller litt sitronsaft. Såg ikkje dette godt ut. Kok opp vatn med litt salt og noken laurbærblad og la laksefileen trekka i ca tretti minutt
Hva man orker å spise når det er så varmt begrenser seg,og å stå på ett kjøkken med varme kokeplater frister ikke heller stort,derfor er denne tapasen super
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.