Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. Smak til med salt og pepper og fordel massen i tomatene
Honningglasertlammeskankmed rødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré. Lammeskank har jeg lenge ønsket å prøve, og jeg var ørlite skeptisk
Man må også huske på å ikke koke fløten for lenge med buljongen, og heller ikke la dillen koke. Så slo jeg til med en lammefrikassé, i en litt utvidet stil
Når lammet har fått farge, has vårløk og purre i. Det øverste grønne må også tas med. Skjær purren i biter på samme størrelse og del et par ganger på langs
En flott måte å bruke opp polentaen som ble igjen fra i går – polenta, bacon, parmesan og salvie. Fordel halvparten i en ildfast form og fordel det sprøstkte baconet utover
Vanligvis finner jeg dem bare om høsten, så ble skikkelig glad og måtte bare ta med meg en pakke. erstatt vannet til glaseringen med appelsinjuice for en litt annen vri
Lammekjøtt er smakfullt og det kan kombineres med de fleste smaker og krydder. Hell sausen over på en tallerk, legg spinaten midt på tallerken medlammet opp på
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Dette var min første gang med polenta, men det blir definitivt ikke den siste. Polenta er en gluten- og laktosefri maisgrøt kokt på hønsebuljong med parmesan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.