Dekk med plast og sett i kjøleskap. Topp hver aubergine med revet ost. I den fylte auberginen gir speskinken en fin salt smak som passer godt til fyllet og den gyldne osten på toppen
Det finmalte pulveret ser nesten ut som melis og smelter så fort det kommer i kontakt med fuktighet, noe som gjør retten fyldig og kremete med en utrolig smak
Jeg brukte kyllingkraft og måtte derfor trå til med litt maizena på slutten for å få den tykk. en blogg dedikert til god gresk mat (kjempeglad jeg fant den bloggen
Denne gangen valgte jeg å fylle den med bønner, sopp og tomater for så å bake den i ovnen. Vanligvis bruker jeg den i gryter og gratenger, men jeg har også brukt den i flere andre sammenhenger
Smak til med tandoodri masala, salt og pepper. Retter med kjøttdeig. Aubergine er en av mine virkelige favoritter innen grønnsaker, den har en utrolig god smak, den er lett å tilberede, og er veldig sunn
Sammen med en frisk salat, er det en sunn og mettende middag. Fylt aubergine toppet med mozzarella. Sunne og deilige middager i hverdagen er et must i hverdagen for meg
Stek karbonadedeig med løk, tomatpure og krydder. Noen ting kan man spise igjen og igjen og igjen. Jeg anbefaler deg å lage dobbel, eller til ogmed kanskje trippel, porsjon
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.