Honningmarinerte koteletter med fylte auberginer og fløtepotet
Kjøkkenkroken
Kjøkkenkroken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4- 5 personer
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss honning
  • 2 ts persille
  • 2 ss sennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 koteletter
  • Fylte auberginer
  • 4 auberginer
  • 2 hakket gul løk
  • 3 fedd finhakket hvitløk
  • 6 plommetomater
  • 1/4 ts kanel
  • 3/4 dl olivenolje
  • 1/4 ts sukker
  • 12 poteter
  • 4 dl matfløte
  • 2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1/2 ts revet muskatnøtt
  • 2 fedd finhakket hvitløk
  • 2 dl revet ost

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.