Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftige hornog fylle dem medostog kylling
I går så fikk jeg så utrolig lyst på hornmedostog skinke i helgen og boller, så i går kveld blei det skoleboller og i morges når jeg stod opp begynte jeg å bake hornmedostog skinke
Pensle med egg eller melk. I noen tok jeg også krydder kremost, som alltid er en salger i bakst. megagode dagen etterpå til frokost/lunch - eller greie til å fryse ned
Grove hornmed rug, fylt med pepperoni ogost. Del disse i åtte trekanter, fordel ostog pepperoni i en remse på hver bit, rull sammen hver bit og form horn
Dette er hva jeg alltid lager hvis jeg skal ha besøk av mange og vil slippe mye styr rett før gjestene kommer, eller hvis jeg ikke har tid å lage til noe den dagen
Igår ble det litt impulsiv baking av horn fylt med skinke ogost. Fyll skivene medostog skinke eller annet ønsket fyll og rull kanten innover mot spissen
Form hornog legg dem på stekeplate med bakepapir. Nå passer det med noe som er lett å lage og godt og praktisk å ha med i sekken på skitur i vinterferien
I dag har jeg bakt hornmedostog skinke. Rull de så sammen til horn. Kan huske at jeg gjorde dette første høsten min her i Porsgrunn, men da sammen med ei venninne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.