Til to porsjoner hot tomatgryte. Utenfor snør det i en bitende kald kuling og derfor kan jeg ikke tenke meg en bedre dag enn i dag å dele denne varme tomatgryta med dere
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Strø over godt med hakket vårløk på hver porsjon ved servering-også er det bare å nyyyte
Reker og scampi i en hot curry, og heten bestemmer du selv, i mengde og styrke på chili. Skjær bort øvre og nedre del av sitrongresset, dunk den med baksiden av kniven og skjær i et par biter
Hot Pot Roast er skikkelig god kosemat og ekstra godt når høst- og vinter-kulda setter inn. Fordelen med slow-cooking middager er at maten så og si lager seg selv etter du har hatt oppi de forskjellige ingrediensene, og at du kan bruke billigere og “seigere” kjøtt og likevel ende opp med ekstremt møre resultater
Jeg serverte den med fullkornspasta i dag. Smak godt til med salt og ha det over i en gryte/kjele. Tilsett presset hvitløk og tomatpuré, la det surre sammen med kyllingen i to minutter
Det som er fint med denne oppskriften er at den kan serveres til de som er allergiske for melk og gluten også – det er bare å erstatte melkeproduktene med rapsolje og kokosmelk
Det vanvittige her i landet er at man ikke kan ikke får brukt/kjøpt råvarer rett fra bonden/fiskeren, og min far som er på sykehjem klager stadig over at fisken er grusom, og de får aldri noe mat med hjort, og det ironiske er at han holder til i et av landets beste hjorte og fiskedistrikt
fres så løk å eple i karri smøret, og tilsett så vann, hakka tomater, matfløte, buljongterning, sukker og sambal olek, prøv deg frem med de andre kydderne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.