Ha bringebærene i en blender eller food processor og kjør til en glatt blanding. I dag har jeg laget franske makroner med bringebær, en kombinasjon jeg ikke har prøvd før
Ha eggehvitene i en ren stål- eller glassbolle, og ha i saltet. -) Livet er godt. Maler du mandlene for lenge i en foodprosessor eller stavmikser, blir det fettete og klumpete fordi maskinene slår fettet ut av mandlene
Men jeg er sta som et esel og gir meg ikke, så derfor prøvde jeg meg frem med x-antall oppskrifter, og fant tilslutt en måte som funket for meg og som gjorde at jeg gikk det til
Ha røren i en sprøytepose og sprøyt små rundinger på et bakebrett eller et makronbrett. Ha røren i en sprøytepose og sprøyt små rundinger på et bakebrett eller et makronbrett
Måtte prøve tre-fire ganger før det ble perfekt. Røren kan selvfølgelig halvveres, men det er ikke nødvendig da de holder en ukes tid og er veldig kjekke å ha med som vertinnegave, på jobb eller bare som en oppmerksomhet til noen du er glad i
Ha i Cream of tartar eller sitrondråper. Franske makroner er utrolig godt… Og med mye tid hjemme fikk jeg endelig tid til å både skålde mandler, tørke dem og male dem
Kjempe fine å server i besøk, eller gi vekk som gave. La makronene hvile i 30-60 min. Stek makronene på 250 gradr i 10-14 min. 1-2 spiseskjeer Melis. 10-14 min Pass på å ha et ekstra bakebrett under, slik at makronene ikke sprekker. 1-2 spiseskjeer Melis
-) Knasende sprø utenpå og seige inni, med en deilig hvit smørkrem ****** Ingredienser. Bruk en stekespade eller ostehøvel til dette om de henger litt fast i bakepapiret
)Sikt melis/mandel-blandingen i eggehvitene og vend inn med en slikkepott. Eller ostekrem. Joda,jeg vet jeg er litt sent ute,men nå har jeg endelig prøvd meg på Franske makroner jeg og
Likevel merker jeg at jeg heller vil ta utgangspunkt i en oppskrift som kan dobles framfor en som må halveres - oppskrifter for enslige eller par, som kan dobles av barnefamilier og andre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.