Da er disse bananpannekakene et godt tips, – de smaker kjempegodt. 6 – 8 stk. 2 ss smeltet smør. 21/2 dl mel ( 1 dl kan byttes ut med sammalt). 21/2 dl melk. 2 ts bakepulver. 1 – 2 modne bananer. Bakst 6 – 8 stk. 2 ss smeltet smør. 21/2 dl mel ( 1 dl kan byttes ut med sammalt)
Derfor har jeg byttet dem ut og det ble mye bedre. Start by mixing all the dry ingredients in a bowl. Begin by melting the chocolate over a water bath or in a double boiler
Bytt bare ark, så barnet maler på ett annet i mens det andre arket tørker. Jeg er stor fan av kreativitet i alle former, og det at barn kan leke seg er noe av det beste jeg kan være vitne til
Jeg kjøpte gardinlengder på 240cm til stua, men ville ha liftgardiner på de mindre vinduene i stua og spisestua. 1 gardinlengde på 240 cm x 120 cm. -Sydde også opp en liten kant i bånd ( ca 2 cm) av gardinen, så ikke stoffet rakner. Jeg sydde 4 like lange remser (4cm x 120cm) av samme gardinstoff og la rundt gardinen mens den lå på gulvet. 240 cm x
50 g mørk sjokolade (60-70%)1 dl soyaolje200 g sukker6 egg100 g hvetemel30 g kakaopulver10 g bakepulver. 2. 3 eggeplommer25 g sukker2 ss + 3 dl kremfløte150 g mørk sjokolade helst 60 -70 %. 2. ) Ha eggeplommene i en bolle, tilsett sukkeret og 2 ss fløte og pisk lett med en visp. (bør ikke lages før du skal bruke den, den skal være varm)200 g mørk sjokolade1 1/2 dl kremfløte50 g sukker. ) Finhakk sjokoladen2. 2. 200 g sukker
Sangria var skikkelig hot på 80-tallet. De siste årene har drikken fått «comeback», og godt er det. En sommerdrikk av den lettere og friske sorten, og med frukt, bær eller krydder og likører kan nye versjoner skapes
300 g Hvetemel200 g kaldt, usaltet smør i terninger100 g Melis1 egg. Fyll så formen opp med tørkede erter eller linser, dette får du kjøpt på vanlige matbutikker, jeg har brukt 2 pakker tørkede erter på dette bildet. 150 g mørk sjokolade1 1/2 dl kremfløte30 g usaltet smør, romtemperert. 200 g. 1 1/2 dl kremfløte
5-8 dl Mel2,3 dl smeltet smør2 ts Bakepulver1,7 dl Sukker1 ts Salt2 Egg1,7 dl Brunt sukker (av den seige typen, jeg bruker. Dan sukker-brun farin)2 ts VaniljeekstraktSjokolade, nøtter eller tørket frukt/bær. ) Sett ovnen på 200grader2. ) Stek på stekebrett på 200 grader i ca 6-8 minutter, de skal bli lett gyldne. 2 Egg
Oppskriften er beregnet på 2 personer. 1 stor søtpotet 2 ss olje Chilliflak Salt Slik gjør du. 200 gram frosne erter 1 stor avokado Saften av en lime 1 dl frisk korianer 1/2 ts grovt salt Slik gjør du. 1/4 del rødkål 1 stor gullrot 1/2 rødløk Litt koriander Slik gjør du. Snitt kålen i tynne biter Riv gullroten Hakk løken og urtene fint Miks alt i en bolle Fiks ferdig middag på 20 små minutter. Konkurransen avsluttes 27. 2 ss olje. 200 gram frosne erter. 1/2 ts grovt salt. 1/2 rødløk
200gr hvit fisk (jeg brukte kveite). 2 egg. 2 stilker vårløk. 1/2 ts himalaya eller havsalt. 1/2 dl sesamfrø. 1/2 dl linfrø. Stek på bakepapir i ovnen på 180 grader i 15-20 min. 2 ss olivenolje. Stek på 200 grader i ca 30-40 minutter. 1/2 agurk. 2 ss pepperotkrem (kjøpes på bla meny). 200gr hvit fisk. 2 egg. 2 stilker vårløk
P Prisen på lefsene er 22,90,. Sausene koster 24,90,- per stykk. God dagen på andre siden ♥ Bloggen har dessverre stått urørt i noen dager, og det samme gjelder kommentarfeltet
Pannekake-stacken lages ved å blande sammen 60 g havregryn, 2 eggehvitter, 1/2 most banan, 2 ss sukrin gold, 1 ts bakepulver, 20 g proteinpulver med sjokoladesmak, 1 klype salt, 1 ts bakekakao og ca. 2. Fordel 1/2 boks ProPud over pannekake-stacken. 2 eggehvitter. 1/2 most banan. 2 ss sukrin gold. 20 g. 1/2 boks
1-2 porsjoner3 egg2eggehvitter2 ss havregryn1/2 boks cottage cheese0,5 dl melkKanel Kardemomme(evnt litt søtningsmiddel som for eksempel natreen). Ca 541 kcal28,6 gram karbohydrater53,7 gram proteiner23,5 gram fett . Jeg jobber kveldsvakter på Side2. ) Stor mulighet for at jeg skriver 1-2 treningssaker med Martin i løpet av uka også. 1-2 porsjoner. 2 eggehvitter. 28,6 gram karbohydrater
Jeg har vært i byen siden kl 09. Akkurat slik føler jeg meg nå. Med kakao i termosen og medbrakte boller har jeg sneket meg et bord på et kjøpesenter her i Kristiansand
Oppskriften gir nok til en liten langpanne ca 20×20 cm. 200 gram smør. 2,5 dl hvetemel. 2 ss sirup. 2 ss kakao. 2. Stek deretter kaken midt i ovnen på 180 grader i 25 minutter. 2. 1/2 dl sukker. 1/2 – 1 ts havsalt. Smak deretter til med 1/2 – 1 ts havsalt. 200 gram smør. 2,5 dl hvetemel. 2 ss sirup. 2 ss kakao
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.