Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pestomed en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Server ovnsbakt torskmed ris ved siden av. Press sitronsaft over torskestykkene og smør på pesto. Skjær torskefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Legg torskefilet over grønnsakene, krydre med salt og pepper. Tomatpestomed chili *. Skrudde ned varmen før jeg satte inn fisken -og stekte potetene videre sammen med fisken
I serien ny mat for elever på skolen, ble det i går laget ovnsbakt torskmed rød pesto. Torsken falt i smak, og var en rett som elevene gjerne ville ha igjen
Krydre med litt salt og pepper. Server fisken sammen med aspargesen og litt grønn salat. Torskmed soltørket tomat, pesto og spekeskinke, 4 porsjoner. 600-800 gram fin torskefilet, skåret i 4 serveringsstykker uten skinn og bein. 4 ts pesto (lag selv eller bruk ferdigkjøpt fra glass). Smør 1 ts pesto og legg på 2 soltørkete tomater på hver fiskeskive. Torskmed soltørket tomat, pesto og spekeskinke, 4 porsjoner Ingredienser. 600-800 gram fin torskefilet, skåret i 4 serveringsstykker uten skinn og bein. 4 ts pesto (lag selv eller bruk ferdigkjøpt fra glass)
Ha på godt medpesto på toppen av fisken. Serverte her med byggris og bearnaisesaus til. ca 500 g torskefilet uten skinn og bein. ca 3 ss pesto. ) ca 500 g torskefilet. ca 3 ss pesto
I denne perioden er det derfor vanlig å servere skreimølje som er torskmed lever og rogn. Denne gangen valgte jeg å bruke pesto på torsken, det var et godt valg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.