Skal du koke hummeren selv er det viktig at du på forhånd sjekker at du har stor nok gryte. Husk alltid å legge den i med hodet først og pass på at hele kroppen dekkes med kokende vann så snart som mulig
Pass bare på å tine den sakte i kjøleskap. Hummer er ofte dyrt så retten egner seg vel mest for spesielle anledninger, menfrossenhummer er allikevel et fint alternativ
Del hummeren i to og legg dem med snittsiden opp påen stekeplate. Dessverre gikk også mine kjære besteforeldre påmorsiden bort begge to, to mennesker jeg alltid har vært veldig nær, og selvfølgelig også veldig glad i
Legg opp hummerrørepå fat, legg biter av hummeren som er varmet i smøret over. (jeg ser på bildet at jeg har snudd den spisse siden ned, den skal være opp
Jeg laget en rød pesto som jeg hadde over hummerne med litt revet parmesan påtoppen. I kveld røk resten av hummerne i frysen med i et fantastisk festmåltid
Den beste måten å oppbevare hummerpå er å fryse denlevende. Bryt opp osten og legg denpåtoppen. Den blir rundere i smaken og det meste av skarpheten forsvinner, du sitter igjen med en karakteristisk og fyldig smak som går veldig godt sammen med bacon og hummer
M. i. n. m. a. e. r. v. g. h. u. f. s. k. ,. o. d. t. b. l. å. j. D. J. p. -. c. y. O. æ. ø. T. 4. 3. (. ). 1. 0. R. K. F. 2. 5. E. S. A. w. L. t g. d l
Lag gjerne smøret litt på forhånd så smakene får satt seg litt. Nå er hummersesongen i full gang. Havets Kardinal er for de aller fleste ikke hverdagskost, men å unne seg denne fantastiske råvaren bør alle gjøre en gang i blandt
Herlig start påmorgenen. ) Ønsker alle sammenen herlig tirsdag, er det flere som skal trene idag. Jeg bestemte meg for å være litt flink for en gangs skyld, jeg har entendens til å være lat å sette meg i bilen til trening
Del hummerpå langs, fjern paven og tarmen. Brett folien dobbelt og legg på smøret. Fordel det smeltede smøret over hummeren og topp med agurkspaghettien
Ingentrening i dag, jeg og junior var bare en ettermiddagstur på besøk hos Oscar. Det er litt på slump med kokosmel, peamøttmel, egg, melk, fiberhusk, kesam, stevia og kardemomme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.