Hipp hurrafor EPLEDAGEN. Hell røren i en smurt form. La den avkjøles litt før den er klar for å nytes. Nå som det er høst er det tid for epler og siden det er epledagen idag 17
Jeg er ihverfall veldig takknemmelig for å bo i Norge. mai, dere. I år fikk jeg lyst til å bake en glutenfri kake til den store dagen, fordi jeg er invitert på champagnefrokost hos ei venninne som ikke tåler gluten
Form. Med en form på ca. En større form kan også brukes, men da blir kaken litt lavere. Del sukkerbrødet i tre eller fire deler (alt ettersom størrelsen på formen du har brukt)
Så hvorfor ikke starte opp den store dagen med rykende ferske havrevafler med friske bær. Da har mai kommet og måneden hvor vi skal feire vår nasjonaldag er her
K. i. n. e. s. k. d. u. m. p. l. g. r. o. a. v. t. b. j. S. M. f. D. å. h. ,. ø. –. y. W. w. c. 2. 0. 4. 1. 5. æ. /. (. ). B. L. P. 7. Y. F. J. A. I. @. #
også er det noe som faller i veldig god smak hos de minste, i tillegg behøver man ikke være redd for at de små tar for stor bit, for disse smelter nemlig i munnen
Forslag til årets dessert. Mat for nybegynnere, eller Steg for steg mat. Da er mestringsfølelse svært viktig for at folk skal våge noe nytt (ikke for vanskelig)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.