Idag lagde jeg en fantastisk blomkålsuppe, og oppskriften var selvfølgelig Hellstrøm sin. Enhver må finne ut hva som passer best for en selv av supermat, men jeg tror de fleste kan finne noe som kan være til hjelp og gi mer overskudd og en sunnere livsstil
Da kan vi sette i gang å lage en kyllinggryte som jeghar smakt i Øst-Afrika. Bildet av maten er fra den gang jeg var gjesteblogger hos Ikea og laget en nesten lik rett
Jeg er innmari dårlig på å lese strikke/hekle oppskrifter, så det harjeg igrunn bare gitt opp. Og så har vi vært litt mer kreative i hobby kroken våres =)
Huff, hva var det jegspiste i går. Her følger en oversikt over hvajeghar hatt av utlegg så langt. Jeg liker denne systematisk tilnærmingen svært godt, for den er basert på hva som faktisk eksisterer i kroppen min
Noen som har dårlig tid om morgenen. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Jeghar fått noen forespørsler om innlegg i det siste, blant annet om en guide til nyttige basisvarer, og om hvorfor jeg velger naturlig sminke og hudpleieprodukter
Jeghar fra barna var små vært veldig opptatt av å få i de frukt og grønnsaker i løpet av en dag. Jeg skal ikke legge skjul på at vi er opptatt av kosthold og mat i familien, men det er på ingen måte noen fanatisk eller overdreven holdning, kun litt ekstra bevist når det kommer til ulike valg
Alene synes jeg det holder med et par ruter, men det er litt avhengig av hva det er søtet med. Samboeren min (som i utgangspunktet var litt skeptisk til dette sukkerfrie godiset) spiste vel opp flesteparten av disse og mente de var bedre enn Brynild sine
Jeghar vel så vidt nevnt på bloggen at jeghar heklet mye i det siste. Har brukt første ladningen derfra til hekleopplæring, samt flere nye kluter og grytekluter (se under)
Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk. Det er jo selvsagt at folk rundt hele Middelhavet som har kjøpt vår klippfisk, ikke bare har brukt den til Baccalao, om vi trodde det
Grøt er i ferd med å bli en stor trend i Skandinavia, og mange har funnet sin favoritt-topping. Den har allerede rukket å bli en av bestselgerne på Coop
♥ I kveld har bakt makroner for første gang. Det var i grunnen enklere enn jeg hadde trodd, men nå vet jeg bedre hvilken konsistens som er best for penest resultat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.