Det skal egentlig så lite til med fett for å akkurat få for mye energi, fett er utrolig energitett og spiser man på "følelsen" kan man faktisk komme over kalorigrensen
skal avgjøre om det er på tide å spise, og hvor mye man skalspise. Tallerkenmodellen gir en god pekepinn på hvor mye man skalspise av hver næringskilde og hvor stor en porsjon bør være
Enhver må finne ut hvasom passer best for en selv av supermat, men jeg tror de fleste kan finne noe somkan være til hjelp og gi mer overskudd og en sunnere livsstil
For eksempel et kokt egg eller kanskje rørt inn litt proteinpulver med vaniljesmak. Chiafrø som plante inneholder mye proteiner, men burde spisessom en del av et sammensatt kosthold med flere proteinkilder
Kanskje finnes det andre sukkerrestatninger jeg kunne ha brukt. Det i kombinasjonmed fett ifra melkeproduktene gjør at dette ikke er noe man kanspise hver dag
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
grønnsaker som får kose seg leenge i ovnen blir bare helt fantastiske. For å gjøre middagen mer komplett, stekte jeg noen svinestrimler i en stekepanne, somjeg blandet sammen med grønnsakene på slutten av baketiden
Hva fungerer du best på, både fysisk og mentalt. Hva er et glykogenlager. Det er stadig noen som stusser over at jeg ikke spiser frokost før jeg snører på meg løpeskoene
Hva tenker dere om det. Det fikk meg til å lure påhva dette skyldes, så jeg laget en ny versjon av suppa denne gangen med mye mindre fløte og mer grønnsaker og noe skinke
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Jeg prøver å ta opp noen av de gamle "spaltene" jeg hadde, samt spe påmed nye interessante tema - men jeg ønsker også innspill fra dere hva dere ønsker å høre om
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.