Ha hvitløken i en panne med olivenolje på middels varme. I hvertfall ikke når det tar form som en fantsisk tomatsaus, som kan brukes til populære retter som er elsket over hele verden, som pasta og pizza
Og spaghettig bolones kan bli veldig mye sunnere mer noen enkle grep. Så har du en sunn og god middag. 1-2 bokser hakket tomater (bland i pepper og pizzakrydder)Stekt sopp1-2 løk i biter3 gulrøtterKarbonadedeig, og fullkornspenner
Etter å ha fått noen kasser med tomater, må de jo brukes på en fornuftig måte. Det er jo måte på hvor mye tomat og egg jeg kan spise, så da ble løsningen å lage hjemmelaga tomatsaus
Jeg fant noen tomater og en paprika i kjøleskapet som var i ferd med å bli overmodne og tenkte derfor at det var smart å koke opp en tomatsaus til middagsbruk isteden for å kaste de
Spagetti medhjemmelaget tomatsaus. 1 kjøttdeig, ferdigkvernet2 ss rapseolje2-3 fedd hvitløk2 store gule løk2 store tomater1 rød paprika2 bokser med Gi Aguaro hakkede tomater (3 karb pr 100g)1 pk Gi Aguaro tomatpurre (3,8 karb pr 100 g)1 dl sesamfrø1 dl linfrø1 ts chillipulver2 ts paprikapulverMaldon salt og grov pepperJeg steker kjøttet for seg, Surr så løken og hvitløken til det blir gyldent i en egen tykkbunnet kjele og ha i resten. Når dette har fått stått å putra i 30-40 minutt, så finmoser jeg det med stavmikser
Vi blir ikke lei, og i hvert fall ikke nå som jeg har begynt å eksperimentere som en helt. Den pizzaen her er kanskje ikke superspesiell, men den har en fantastisk god tomatsaus, i følge meg selv
Server pasta og tomatsaus i dype tallerkener, toppet med hakkede valnøtter og fersk mozzarella. Bruker du fullkornspasta og grønnsaker kan du spise pasta til hverdags med god samvittighet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.