Kombinasjonen av epler sammen medvaniljekrem, kanel ogvalnøtter er virkelig en smaksopplevelse. Legg over vaniljekrem, den beste lager du selv, men det går fint med ferdigkjøpt
Ha i en kasserolle sammen med melk og fløte og varm på middels varme. Om du bruker vaniljesukkeri stedet for vaniljestang tilsettes det i eggene sammen med melisen
Dekk med plast og la deigen heve en times tid på en lunt sted. Pensle med sammenpisket egg. Ha sukker, kardemomme og det meste av melet i bakebollen og elt deigen godt
Hittil har eg brukt syltetøyet som topping på havregrøt ♦ sunne vafler ♦ over en skål med cottage cheese og brente valnøtter ♦ som pålegg på grove superscones og inni heimelaga lomper sammen med cottage cheese
Det som er viktig når du lager vaniljekrem er at du bruker ordentlig vaniljestang, det gir en mye bedre smak en vaniljesukker, men det kan til nød brukes det også
En oppskrift med sukker og en sukkerfri. Når du lager syltetøy med sukker er det sukkeret som gjør syltetøyet stivt, mens det sukkerfrie trenger maisenna som stivelse
Begynn med å ha sukker,salt og vaniljesukker i en stekepanne. Er du kanskje lei julegodteri nå, eller er du som meg og kan fint spise litt til så kommer det her ett lite tips hva du kan bruke overlevende valnøtter fra julens feiring til, og i tillegg får du noe godt å by på i romjulen
Honning-glaserte valnøtter er utrolig enkelt å lage og smaker fantastisk godt sammen med ost. Fyll på med flytende honning til nøttene såvidt er dekket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.