Klem kakene litt ned med gaffel, pensle med eggehvite, dryss på mandler og perlesukker. Brev, oppskrifter og visa-gavekort, som skal brukes til å kjøpe ingrediensene med - fra Tine
De skal være hvite og porøse når de er ferdige. Stikk ut kakemenn, kakekoner og andre figurer. Legg plast over deigen og la den stå kjølig 1-2 timer. Elt deigen lett sammen og kjevl den til en 3-4 mm tykk leiv. Legg dem på smurt plate og stek dem ved 200 C i 7-10 minutter
Kakemenn – fra Trines Matblogg, fra Vegetarbloggen, uten sukker fra Linda Stuhaug. Jeg legger med lenker til oppskrifter slik at du kan ta en titt og kanskje til og med lære hvordan de kaken ser ut
bruk et sukker- eller steketermometer til å holde oversikt over temperauren. I iskrem, i konfekt, i kaker eller bare i seg selv som en saus eller som denne oppskriften i form av fudge
Hvitene stivpiskes for seg - husk helt ren visp. Husker du Sitron Tærte-gåten vi støtte på. Så finleste vi atter vår egen lille oppskriftsamling (som ikke har noe sånt som register, må vite) etter nye fristelser å prøve ut
½ cm- tykk og trykk ut figurer med pepperkakeformer. søndag i advent og vi baker hvitekakemenn. Stek figurene i ca 7- 8 minutter. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 100g smør
Her er en god oppskrift. Kakemenn hører jo julen til. 75 g mykt meierismør250 g sukker2 ts hjortetakksalt/hornsalt3 dl H-melkca. Stek på midterste rille i forvarmet ovn på 175 grader (gjerne varmluft) i 7-10 minutter. 7-10 minutter Avkjøl kakene på rist og dekorer etter ønske
De skal være hvite og porøse når de er ferdige. Stikk ut kakemenn, kakekoner og andre figurer. Legg plast over deigen og la den stå kjølig 1-2 timer. Elt deigen lett sammen og kjevl den til en 3-4 mm tykk leiv. Legg dem på smurt plate og stek dem ved 200 C i 7-10 minutter
Trykk ut kakemenn (eller andre ønskede former) og sett på stekebrett. 100 g smeltet smør3 dl sukker2 dl melk1 ts hornsalt1 liter hvetemelRør sammen alt, dekk med plast og la stå i kjøleskap over natten
Bland hornsaltet med halvparten av melet og tilsett resten av melet under omrøring - til deigen har blitt passe tykk- Dekk deigen med plast, og la den stå kjølig natten over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.