Disse hvitløksbrødene skulle egentlig være i tillegg til middagen, men de smakte bare så vanvittig godt at i steden for å dele de og ha de ved siden av endte vi opp med å spise et helt hver oss uten noe annet til
Hvitløksbrød er en stor hit i vår familie og derfor lager jeg dem i alle varianter og fasonger. Disse små brødene er himmelsk gode og gutta synes de smaker enda bedre enn “ekte muffins”
Sprø og smakfulle varme hvitløksbrød…. At noe så enkelt kan smake så fantastisk. Her bakte jeg hvitløken i ovnen før jeg laget hvitløksfyllet til å ha oppå baguettskivene
Hjemmelaget hvitløksbrød er lett å lage, spesielt når du tar utgangspunkt i halvstekt brød. Du får et fantastisk godt brød til grillmat, tapas, og ikke minst salater, supper og pasta
Jeg elsker hvitløksbrød. God dag alle sammen. ). Nå har jeg laget en loff, som først og fremst er super god, men passer også perfekt til å lage hviteløksbrød av
Disse hvitløksbrødene lagde jeg til tomatsuppen jeg hadde til middag i min ensomhet her om dagen. 8 store, 10 middels eller 12 litt mindre hvitløksbrød, brukte jeg
Skjær et dypt snitt i det du vil lage hvitløksbrød ut av (jeg kjøpte halvstekte minibaguetter). Hvitløksbaguett/-brød er en av de tingene jeg ofte savner når jeg skal spise sunt
Disse har vi falt fullstendig for og er nesten fast tilbehør til grillmaten. Rett og slett kjempegode. 6 ciabatta100 g smør4-5 hvitløksfedd1 rød chilien liten bunt gressløksalt/pepperBland smør med presset hvitløk, finhakket chili (uten frø), hakket gressløk, salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.