En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten. Her er det mange fine råvarer som harmonerer godt sammen, og gir deg noen litt annerledes, men gode smaksopplevelser
Nykål blir også kalt for tidligkål og sommerkål ♪♫. Spekeskinke. Jepp - det blir nykål i dag også, til fryd for meg -og resten av familien har heller ikke gått lei
En morsom vri på rekerog pasta, en utrolig velsmakende saus med grovhakkede tomater og masse krydderurter, rekene må bare så vidt røre stekepannen, ellers blir de seige og lite gode
Kok ris og server den på en tallerken, med rekerog den gode safransausen. I denne retten skal vi bruke 'rubbel og bit' av rekene, koke rekeskallene, som blir god kraft til sausen
Fileter og tørk fisken. Snitt skinnet og del dem i to. Salte og pepre. Rens hvitløkene og hakk dem i food processor med persille og sitronsaft, tilsett smøret og kjør til en luftig krem
Pisk egg, vann, krydder og halvparten av osten godt sammen. Carbonara med reker. Når pastaen er ferdig kokt siles vannet av, og man har på eggeblandingen
Finhakk sjalottløk og fres den i olje, til den er gylden. Smak til med salt og pepper. Aroma med fint preg av sitrus, eple og røde bær, innslag av mineraler og kjeks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.