Hvitløksmør. Smør med smak er kjempe lette å lage og er utrolig gode til brød,bakte poteter,hasselback brød,biff,omelett, og helt sikkert til mye annet også
Hvitløksmør og kryddersmør Ha ingrediensene til hvitløksmør over i den ene bollen med smør og ingrediensene til kryddersmøret i den andre bollen med smør Bland krydderet lett inn i smøret Bruk en håndmikser og miks krydderet godt inn og miks til smøret blir litt fluffy Fordel deigen på et plastfolie, rull til en pølse, vri endene hver sin vei til du får en fast pølse
Legg også litt hvitløksmør på kjøttet ved servering slik at det smelter på kjøttskivene. Server med potetspidd, hvitløksmør, grillede tomater og en grønn salat
Oppskrift på hvitløksmør finner du HER. Ha hvitløksmør og litt olje i en panne på høy varme, stek potetene til de brune og crispy på utsiden, ca 4-5 minutter
Kryddersmør eller hvitløksmør. Legg i en bit kryddersmør eller hvitløksmør ved servering. Indrefilet av svin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt
Ha ca 3 ss av hvitløksmøret på hver snittside på hver hummerhalvpart. Posted on 14. november 2014 by EinarNilsen in Endelig helg, Forretter, Middag, Småretter
Oppskrift på hvitløksmør finner du HER Ha på litt salt og pepper. Hvitløksstekte poteter Poteter ca 3 pr person 2 hvitløksbåter eller hvitløksmør. Ha hvitløksmør og litt olje i en panne på høy varme, stek potetene til de brune og crispy på utsiden, ca 4-5 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.